Jaarraporten en jaarverslagen

Vandaag de dag pak je met je jaarverslag niet meer enkel uit op papier, maar ook online. Spijtig genoeg degraderen veel ondernemingen nog steeds hun jaarverslag tot een saai geschreven en moeilijk te lezen pdf, diep verborgen op hun website. Tijd dat daar verandering in komt. Lees snel verder en ontdek hoe jij de jaarverslagen van je onderneming tot een hoger niveau tilt.

Een jaarverslag… meer dan een bundel papier

Juni is de maand van de jaarverslagen. Dat is het moment dat je voor je werknemers en je klanten de highlights van het afgelopen jaar in de kijker zet. Dat verslag heeft echter niet als enige doel om te pronken met de financiële resultaten van je onderneming. Een goed jaarverslag is een resultaat, een motivatie, maar bovenal een sterk verhaal. Een pakkend verhaal dat je stakeholders doet blijven geloven in jouw onderneming en de doelen die je nastreeft.

Jaarverslag Verko
Homepage online jaarverslag AZ Monica

Schrap overbodige en saaie info

Stel jezelf vooral de vraag: Waarin zijn mijn klanten en werknemers geïnteresseerd? Wat willen ze lezen over de organisatie en hoe kan ik hen gemotiveerd houden? Kort gezegd : Less is more.
Haal onnodige (vaak saaie) informatie uit je jaarverslag en creëer een meesterwerk.

Online jaarverslag UZA
AZ Monica - Jaarverslag cardio
Verko jaarverslag

Omygod, hoe begin ik daar aan?

Zit je even met de handen in het haar? Geen zorgen. Omygod helpt je graag met deze jaarlijkse opdracht. Samen zoeken we naar een sterk verhaal voor jouw onderneming. Een jaarverslag in een mooi designerjasje, volledig in de stijl van jouw bedrijf.