Logo en huisstijl

Jouw logo is het eerste wat klanten zien. Zorg dus dat het aanslaat. Het is een rechtstreeks teken van professionaliteit (of onprofessionaliteit). Ga daarom dus geen logo halen van een templatewebsite, hoe gemakkelijk en goedkoop het ook is. Het is allesbehalve uniek.

Logo en huisstijl
Omygod Over Omg 1 Huisstijl 2

In stijl. Jouw stijl.

Een huisstijlgids is nodig zodat jouw communicatie qua vorm en beelden naadloos aansluit op de identiteit van je bedrijf. Weerspiegelt jouw marketing de unieke eigenschappen van je bedrijf? Of zit er nog iets scheef? Omygod stippelt na een grondige analyse graag een geüpdatete of geheel nieuwe huisstijl voor jou uit.

Wij zijn vormgevers.

Nooit geven we iets zomaar een plaats, een kleur, een grootte… Nee, Omygod kiest voor een weldoordachte vormgeving die volledig aansluit bij jouw boodschap, doelstelling, doelgroep, medium én bij de identiteit van je bedrijf.
Wij gaan samen met jouw aan de slag binnen de huisstijl van jouw onderneming. Heb je nog geen huisstijl? Dan maken we er samen één. Een logo bepaalt de eerste indruk van jouw merk. En iedereen kent het gezegde wel: "You never get a second chance to make a good first impression".
Omygod concept en grafisch ontwerp