Een nieuwe website.
Eenvoudig en snel online.

Specifiek voor woonmaatschappijen werkten we een handig cms-model uit. Zo kunnen we jouw website opzetten in no-time. De website draait op WordPress (en is dus Open Source), houdt rekening met toegankelijkheid (AnySurfer) en biedt alles wat je als woonmaatschappij nodig hebt.

De mogelijkheden

Omygod is sterk in het online verhaal. Specifiek voor woonmaatschappijen werkten we een handig cms-model uit. Zo kunnen we jouw website opzetten in no-time. De website draait op WordPress (en is dus Open Source), houdt rekening met toegankelijkheid (AnySurfer) en biedt alles wat je als woonmaatschappij nodig hebt.

Doorlooptijd

Snel. Sneller. Snelst. Van zodra we een akkoord hebben, zetten we de basis van je website op. Dat duurt ongeveer 2 dagen. Daarna gieten we er jouw smakelijke huisstijlsaus over en implementeren we alle noodzakelijke functionaliteiten. Na een kleine week staat de site klaar om door jou ingevuld te worden. Alles ingevuld? Dan kan de site met een klik op de knop online.

Dag 1: we zetten je site op

Door middel van ons handige cms-model, zetten we je website op in een handomdraai.

Dag 3: we passen de stijl aan

We implementeren je nieuwe huisstijl, waardoor de website volledig in lijn komt te liggen met je branding.

Dag 5: invullen maar!

Joepie! Je site staat helemaal klaar om ingevuld te worden. Zet je beste redacteurs aan het werk en breng de site helemaal tot leven.

Lancering van je website

Alles ingevuld? Dan kunnen we de site meteen online zetten en heeft je nieuwe woonmaatschappij een toegankelijke, snelle en duidelijke website.

Je nieuwe site, al vanaf 4.700 euro!

Voor een website die toegankelijk en gebruiksvriendelijk is én die bovendien snel online kan, ben je bij ons aan het juiste adres. De hosting gebeurt door Omygod en is volledig GDPR-compliant. Om je een offerte op maat te bezorgen, zouden we graag weten welke functionaliteiten voor jou belangrijk zijn.

Volgende zaken zijn alvast inbegrepen in ieder website:

Google Analytics 4

Google Analytics 4

Responsief (mobile first)

Mobielvriendelijk

Optimale deelbaarheid op socials

Optimale deelbaarheid op socials

Zoekmachinevriendelijk

Zoekmachinevriendelijk

Uitgebreide mediatheek

Uitgebreide mediatheek

Eenvoudig rechtenbeheer

Eenvoudig rechtenbeheer

IThemes Security (veiligheidsplugin)

IThemes Security (veiligheidsplugin)

Een toegankelijke structuur

Een toegankelijke structuur

Toepassing van je huisstijl

Toepassing van je huisstijl

Testen en opvolging

Testen en opvolging

Opleiding

Opleiding

Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

Nieuwe woonmaatschappijen

Kies hier je opties

Maak contactformulieren aan voor klachtenmeldingen, technische meldingen of aanpassen gegevens. Je kan hierbij instellen wie de mails moet ontvangen en een export van alle inzendingen doe je met een simpele druk op de knop. Verder houdt deze optie ook de configuratie en styling van formulieren in, de basisopzet van drie formulieren, het aanpassen van e-mailtemplate naar jouw huisstijl.
Uitpakken met je patrimonium of huur- en koopwoningen tentoonstellen op je site? Alles kan! Maak een overzicht van alle woningen, inclusief Google Maps en uitgebreide informatie.
We implementeren de API (bv. WoonPartners) op je website, testen en zetten hem live. Zo kunnen kandidaat-huurders hun plek op de wachtlijst moeiteloos raadplegen.
We zorgen voor de aankoop of verhuis van je .be-domeinnaam en koppelen deze aan je website.

Invulling van de website

En dan nog even dit...

Meer weten? Of een vrijblijvende demo?